Retourneren

Iets terugsturen?
Neem bij twijfels over uw bestelling gerust contact op met ons, wij adviseren u graag. Kijk vooraf ook even bij de productomschrijving onder het artikel, daar vindt u vaak al veel informatie.

Bent u na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden? U kunt het artikel ruilen of retourneren op voorwaarde dat het artikel niet gebruikt of beschadigd is en het met de originele labels en verpakking binnen 10 dagen retour wordt gestuurd. Als u het artikel ruilt voor een ander artikel, hoeft u voor de levering daarvan geen extra verzendkosten te betalen.

Wij vragen u om de retour vooraf even te melden via de mail. Meer informatie en aanwijzingen voor ruilen en retourneren ontvangt u bij uw bestelling.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijgt u een bevestigingsmail met daarin het bedrag wat wij u verschuldigd zijn, exclusief de verzendkosten.

Heeft uw retour echter te maken met een terechte klacht dan zijn ook de retourkosten voor onze rekening.

U kunt het pakket retour sturen naar het postadres van TegenRegen.

TegenRegen
Tjotterkade 63
2725GZ Zoetermeer

U kunt uw bestelling natuurlijk ook naar ons afhaaladres brengen. Neem naast de artikelen ook de factuur mee en alles wordt voor u geregeld. Het duurt ongeveer een week voordat wij uw retour hebben verwerkt. Op ons afhaaladres geven wij geen geld terug, de terugbetaling ontvangt u op uw bankrekening. Direct ruilen bij ons afhaaladres is wel mogelijk.

Afhaaladres TegenRegen:
Bleiswijkseweg 37c
2712PB Zoetermeer

Het is altijd mogelijk om van te voren een afspraak te maken.

Voor meer informatie ga naar onze algemene voorwaarden.