Merken

Danefae

Het landschap en de folklore van Denemarken zijn de inspiratiebronnen voor de kleding van Danefae. Het resultaat is een wilde mix van gekleurde strepen en gestyleerde afbeeldingen van vikingen, zeemeerminnen, zwanen en op de natuur geínspireerde prints. Het totaal is een warme omhelzing en vrolijke speeltuin van de Scandinavische kenmerken. Elk artikel is van excellente kwaliteit en onmiskenbaar Danefae.

Ticket to Heaven

De jassen van Ticket to Heaven zijn stuk voor stuk op een milieubewuste en menswaardige manier gemaakt. Dat zie je en dat voel je!

De jassen zijn van polyester en hebben een speciale “laag”, ze voelen heerlijk zacht aan en hebben een matte glanzende zijde-achtige uitstraling. Deze laag zorgt voor de waterafstotende, ademende en winddichte werking. De jassen kunnen op 40 graden gewassen worden en in de droger gedroogd, zonder de werking te verminderen.

Ticket to Heaven staat bekend om hun kwaliteit, respect, eerlijkheid en kracht. Deze waarden zijn de pijlers in hun filosofie en in elk onderdeel hun bedrijf. Hun missie is een bedrijf te zijn met gelukkige werknemers die functionele ontwerpen, uitstekende service en buitengewone kwaliteit leveren.

Ticket to Heaven maakt tevens kleding voor kinderen en zal er immer alert op zijn om kleding te vervaardigen die zo min mogelijk het milieu kunnen vervuilen. Hiervoor maakt TTH diverse monsters om op chemicaliën en andere milieuvervuilende invloeden te blijven testen.

Ticket to Heaven is aangesloten bij BSCI en The Global Compact.

AGU

AGU levert een grote verscheidenheid aan artikelen van fietstassen, regenkleding en fietskleding tot helmen, zonnebrillen, schoenen en casual sportswear. Alles onder het motto ‘Designed to feel good’. Daarbij besteden ze veel tijd en energie aan het zoeken naar verbeteringen en het ontwikkelen van producten. Een goede kwaliteitscontrole is daarbij onmisbaar. Alle producten worden getest én (waar nodig) aangepast voordat zij op de markt komen. Deze kwaliteitscontrole gaat ook na de introductie van een product door. Outer wear wordt bijvoorbeeld getest door het gerenommeerde Nederlandse keuringsinstituut TNO en vele producten zijn 'TÜV-geprüft' (een kwaliteitszegel voor technische keuringen.)

Tussen 1996 en 2012 was Agu kledingleverancier van de Rabobank Wielerploegen. Deze professionals stelden de hoogste eisen aan hun materiaal. Die hoge standaard is doorgevoerd in al hun collecties.

Agu ontwikkelt alle collecties zelf, met zowel interne als externe ontwerpers. Ze produceren de artikelen zowel in Europa als in Azië. Hierbij wordt gebruik gemaakt van fabrieken die duurzaamheid en menselijke waarden hoog in het vaandel hebben staan. Alle materialen voldoen aan de allerhoogste Reach en GSG normen.